Evenementgegevens


Kom en vier met ons de aftrap van de Grote Clubactie op zaterdag 23 september 2023! Zoals jullie allemaal weten, doet onze sportschool dit jaar weer mee aan deze geweldige actie. En om het nog specialer te maken, willen we het beginnen met een extra speciale les waar iedereen van harte welkom is!

Meld je aan via de WhatsApp-groep en kom naar onze sportschool op zaterdag 23 september van 13.00 tot 14.00 uur. We zullen een speciale Nunchaku beginners Workshop doen, onder begeleiding van Sensei Silvo, om de Grote Clubactie feestelijk te openen. Na de les gaan we van start met de verkoop in de wijk tot 14.30 uur! Het is de bedoeling dat iedereen na de verkoop terug loopt naar de sportschool en vanuit hier naar huis gaat!

Het zou fantastisch zijn als ouders om 13.00 uur aanwezig kunnen zijn, omdat we extra uitleg zullen geven over de actie. Bovendien kunnen ouders ook meegaan de wijk in om loten te verkopen! Samen kunnen we ervoor zorgen dat we een prachtig bedrag ophalen, waarmee we een onvergetelijk karateweekend kunnen realiseren.

Wij van team Grote Clubactie hopen dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn om dit speciale moment met ons te vieren en samen een succesvolle start te maken van de Grote Clubactie. Laten we er samen voor gaan en onze sportschool steunen!