Club van 100

Iedereen kan een steentje bijdragen, door sponsor te worden voor 100 euro per jaar, het zogeheten lidmaatschap van de club van 100.

Zij zijn lid:

1) Arno Thoer | C-tech Systems BV (NIEUW!)
2) Jo Pranger
3) Imanda & Gerard Scholten
4) Nico Willems
5) Moniek Tijsen
6) Richard Kelleners

Nieuwe leden, van harte welkom en bedankt voor jullie steun!

 

Wordt ook lid van de club van 100!

De Club van 100 is voor leden en niet-leden die onze stichting een warm hart toedragen. De Club van 100 investeert in financiële steun voor onze wedstrijdsporters (en voornamelijk de jeugd) in de vorm van:

  • Inschrijving bij toernooien
  • Extra begeleiding
  • Stages en gastlessen
  • Coach- en docent opleidingen
  • Bijdrage in reiskosten van (inter)nationale toppers
  • STE-Kleding

Heb je zelf ideeën voor een goede bestemming van de sponsorgelden van de Club van 100? Mail ons dan.

De bijdrage aan de Club van 100 bedraagt jaarlijks  € 100,- per lid. Het eerste jaar wordt bij inschrijving via iDEAL voldaan. Voor de vervolgjaren ontvangt u jaarlijks een factuur. Leden van de Club van 100 worden vermeld op het “Club van 100-bord” in onze barruimte. Wilt u meer geven? Dan kunt zelf het bedrag kiezen dat u wilt bijdragen.

Help de stichting om samen sterk te zijn! Natuurlijk zijn we ook continu op zoek naar bedrijven (werkgevers!) die onze sporters willen sponsoren. Hiervoor hebben we een aantal aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld. Deze staan binnenkort ook op onze website www.stichting-topsport-elhatri.nl vermeld. Vraag ernaar wanneer u mogelijkheden ziet.  Help ons om samen met onze sporters verder te groeien!

Opgaveformulieren zijn te verkrijgen in de barruimte bij het bord van de Club van 100 of te downloaden (2023ClubVan100.pdf)

Bedankt,

Bestuur Stichting Topsport Elhatri