(Contact)gegevens

Vestigingsadres

M. de Layenslaan 8, 5622 BN Eindhoven


Postadres

Raedeckerstraat 11, 5623 EX Eindhoven


Algemeen mailadres

Opmerkingen of vragen? Mail ons gerust!


Webmaster

Opmerkingen over de site, gegevens of materiaal voor de webiste van de STE? Mail het naar de webmaster!


Bankrekening

IBAN NL 90 RABO 01165.09.597 t.n.v. Stichting Topsport Elhatri (STE) te Eindhoven
BIC RABO NL2U

Automatische incasso en IBAN

Vanaf 1 oktober incasseert STE volgens de SEPA-regels. SEPA (single Euro payments area) is de nieuwe Europese betaalmarkt die komend jaar voor iedereen verplicht wordt. Lees mee over wat dat betekent voor donaties.

Wat is IBAN?

IBAN is de afkorting voor International Bank Account Number. Het IBAN van Nederlandse bankrekeningnummers bestaat uit 18 tekens en is als volgt opgebouwd: het huidige rekeningnummer, vooraf gegaan door de landcode, een controlegetal van 2 cijfers, een code van de bank (in Nederland vier letters) en 1 of meer nullen.

Voorbeeld: Het IBAN van de STE’s rekeningnummer 1165.09.597 van de Rabobank is NL90RABO0116509597.

Het IBAN staat (nu al) op het bankafschrift, in de internetbankieromgeving en soms ook al op de betaalpas. Via de IBAN BIC service kunnen oude rekeningnummers worden omgezet in IBAN rekeningnummers.

Automatische incasso
Voor automatische incasso’s heeft SEPA geen gevolgen. Hierbij worden de rekeningnummers in ons systeem automatisch omgezet naar het nieuwe IBAN-rekeningnummer.
Nieuw binnen SEPA zijn het incassant ID en het machtigingskenmerk:
· Incassant ID: dit is een unieke code die STE als incassant van de bank heeft gekregen. Het incassant ID van STE is: NL58ZZZ172082130000.
· Machtigingskenmerk: je machtiging aan STE krijgt ook een uniek kenmerk. Dit kenmerk staat op je dagafschrift bij de eerste SEPA-incasso van STE.


Kamer van Koophandel

KvK 17208213