Over ons

symbool_roos Budosporten Elhatri, een begrip in de Eindhovense sportwereld en ver daarbuiten, heeft een stichting in het leven geroepen die tot doel heeft haar sporters een kans te bieden het beste uit zichzelf te halen en de top te bereiken.

Wedstrijdsport en topsport

Deze stichting, Stichting Topsport Elhatri (STE), doet dit door het ondersteunen van wedstrijdkarateka’s met nieuwe sportmaterialen, het faciliteren van diverse trainingsstages, het meefinancieren van wedstrijd- en reisgelden voor binnenlandse en buitenlandse kampioenschappen en allerhande bijzondere projecten.

Breedtesport

Maar geen topsport zonder breedtesport. Om mensen enthousiast te maken voor topsport moet er veel aandacht besteed worden aan plezier in en met de sport. Ook is het voordeel van veel breedtesporters dat talenten gespot kunnen worden en begeleid worden richting de wedstrijdsport. Een keer per jaar wordt het 3-daagse Elhatri trainingskamp gehouden, waar plezier, competitie en training samenkomen voor jeugd en volwassenen

Jeugd

Natuurlijk heeft ook bij ons de jeugd de toekomst. Wij organiseren 4x per jaar zeer laagdrempelige toernooien voor kinderen van 6 tot 15 jaar. Hier doen de deelnemertjes ervaring op met wedstrijden en de oudere jeugd doet ervaring op als toernooimedewerkker, coach of scheidsrechter onder begeleiding van “oude rotten in het vak”.

De STE heeft al de volgende zaken kunnen realiseren:
Vergoedingen geven voor de reis- en hotelkosten bij wedstrijden in het buitenland
4x per jaar het Mini Toernooi (6- 15 jaar) organiseren
Organiseren van het Elhatri Jeugdsportkamp
Stages, workshops en clinics betaalbaar houden