Sponsorloop

Elk jaar organiseert STE een sponsorloop. Leerlingen van Elhatri kunnen sponsors werven die per voltooide ronde of een totaalbedrag doneren.

 

Stichting Topsport Elhatri organiseert op 8 juli 2023 een sponsorloop voor de leden van Sportcentrum Elhatri.  Een sponsorloop is een evenement waarbij deelnemers zich door familie/vrienden/kennissen laten sponsoren voor een goed doel. De deelnemer zoekt voorafgaand aan het evenement zo veel mogelijk sponsors per ronde. Een sponsorloop is een leuke manier om samen in actie te komen.

De sponsorloop duurt 30 minuten (per leeftijdscategorie) en de deelnemende kinderen proberen dan zo veel mogelijk rondes te lopen. Dit wordt door vrijwilligers bijgehouden aan de controletafel. Naderhand is er natuurlijk iets lekkers te eten en drinken voor de deelnemers.

Je kan geld ophalen voor elk rondje dat is gelopen of gerend, je kan ook een vast bedrag vragen aan of krijgen van je sponsoren. De donateurs zijn vaak familie, vrienden of buren. Nadat alle sponsoren verzameld zijn kan je het formulier bij de balie inleveren om mee te doen aan de sponsorloop. Na de sponsorloop wordt het aantal gelopen rondes op het formulier geschreven en kunnen de deelnemers het geld ophalen bij de sponsors en vervolgens inleveren bij Elhatri.

Dit geld willen we gaan gebruiken voor het organiseren van leuke gasttrainingen (karate, judo en kickboksen) voor leden van Elhatri. Er kan een bedrag gesponsord worden per gelopen ronde of voor de gehele prestatie.

We verzamelen ons bij Sportcentrum Elhatri op de Raedeckerstraat 11 in Eindhoven, hierna zullen we samen naar het park lopen aan de Willem van Kesselstraat.

 

  1. Download & print het formulier of haal ‘m op de sportschool
  2. Vul jouw gegevens in
  3. Zoek sponsors en laat die hun gegevens invullen op het formulier
  4. Lever het formulier voor 1 juli in bij de balie van Sportcentrum Elhatri
  5. Kom op 8 juli op tijd naar de sportschool (tijden staan op de poster en het formulier)
  6. Karateka’s leveren ook hun clubpaspoort in om de loop als clubactiviteit te laten aftekenen
  7. Ren zoveel mogelijk rondes (hoe meer rondes, des te meer geld je ophaalt)
  8. Je krijgt jouw formulier weer terug met daarop het behaalde aantal rondes
  9. Ga naar jouw sponsoren om het geld op te halen
  10. Lever het opgehaalde bedrag in bij de balie van Elhatri