MokkenMokkenKumiteEINDHOVEN – Tijdens de laatste les van de STE wedstrijdselectiegroep voor de vakantie werden er wat mensen in het zonnetje gezet. Christopher Huang had het meeste opgehaald met zowel de Grote Clubactie als de STE sponsorloop en kreeg een mooie trofee voor deze prestatie.

Als kleine blijk van grote waardering voor het ophalen van sponsorgeld kreeg ook de rest een beker (een gele, voor bijvoorbeeld warme chocolademelk welteverstaan). Het totaalbedrag van alle opbrengsten van de sponsorloop is € 964,50!

Casper Bruins verdiende natuurlijk ook een mooi bedankje voor het organiseren van de STE sponsorloop!

Voets3Vandaag werd ook afscheid genomen van selectieleden Rick Voets en Renske Voets. Zij ontvingen elk hun persoonlijke ingelijste fotocollage, als aandenken aan hun tijd bij Elhatri. De kilometers van en naar de trainingen werden er helaas te veel om te combineren met het dagelijks leven. Ze zullen dichter bij Den Bosch gaan trainen.

Dat betekent ook dat we afscheid nemen van Erwin Voets als coach en Esther als EHBO-er op toernooien. Voor hen als blijk van waardering voor hun inzet voor de stichting nam Erwin een dinerbon en een grote bos bloemen in ontvangst.

Meer foto’s >>