DSC_0124

AMSTERDAM – Vroeg opgestaan weer om deze keer naar Amsterdam af te reizen voor de wedstrijd die georganiseerd werd door Buitenveldert.

Pepijn, Bas, Bena, Aida, Edwin, Christopher, Daan, Sidney, Jelle, Lukas, Milan en hun coaches: Sensei El Hatri, Farah, Fatima en Tjerk moesten de grote oversteek van de rivieren aangaan om uiteindelijk in onze hoofdstad te belanden.  Het vroege opstaan deerde hen niet, ze waren allemaal keurig op tijd en hadden er zin in. De teamgeest zat er, dankzij de entourage, de atmosfeer en de ruim 200 deelnemers van 14 clubs, ook gelijk al goed in bij ons 12tal.

De ouders hadden per direct het meest centrale punt op de tribune bezet en hebben alles keurig in de gaten gehouden, geen enkel foutje ging onopgemerkt aan dit gezelschap voorbij.

De poules bestonden allemaal uit hele sterke deelnemers, het was dan ook niet altijd even simpel voor onze deelnemers om zich tussen de prijs winnaars te nestelen. Met 4 individuele medailles is het dan toch redelijk gelukt, de verschillen waren klein, de deelnemers zonder prijs hebben stuk voor stuk hard gestreden en zaten kwalitatief zeker bij de boven gemiddelden van dit toernooi. En het Elhatri-teamkata-team (Daan, Lukas en Bas) veroverde een mooie 2e plaats.

Iedereen heeft weer genoeg stof en indrukken opgedaan om over na te denken… een hele vakantie lang.

De groepsfoto is deze keer gemaakt met de voorzitter van de KBN (dhr. Herman van der Meulen) in het midden.

DSC_0127a