20160710_122650
Onze kata deelnemers

OISTERWIJK – Zondagmorgen vroeg uit de veren met een heerlijk zonnetje op weg naar het laatste toernooi van dit seizoen; Vanentoernooi in Oisterwijk. Het einde van het seizoen nadert, een gelegenheid om iedereen te bedanken voor hun sportieve inzet. En speciale dank voor de “oudere” selectie-maatjes te bedanken voor hun hulp en betrokkenheid bij de “jongere” selectie-maatjes. Het is mooi om te zien bij zowel trainingen als wedstrijden dat zij altijd klaar staan. Vandaag onder leiding van coaches Anita en Joost met ondersteuning van coach Gerrie was de opkomst van Elhatri weer zeer sterk te noemen. Ook de support op de tribunes was in groten getale aanwezig!

Het totaal aantal inschrijvingen was bij aanvang van het toernooi groter dan verwacht waardoor de organisatie zelfs nog een extra 5e veld heeft moeten opbouwen. Beginnend met de allerkleinsten op de 5 velden werkten we gezamenlijk toe naar de opkomst van onze jongens en meisjes. Elhatri domineerde het toernooi wat later ook bleek aan de behaalde overwinningen/punten! Bij een vanentoernooi spaar je punten die zich vertalen in vaantjes. Elke keer spaar je voor een hoger vaantje die bij de opgedane ervaring hoort.

Kata: Jaume, Bena,  Eva en Arianna behaalden 90 punten. Dirkje,  Jelle, Thijs,  Milan,  Shane en Alex behaalden 80 punten. Dominique, Myrthe en Tobias 70 punten. En Stuart kwam uit op 60 punten.

Kumite:  Rudra  Ramcharan  1e plaats (poule 35 kumite 8-10 jaar), Amber van den Boom 2e plaats en Chandenie Ramcharan 4e plaats (poule 33  11-16 jaar), Cas Seegers 3e plaats (poule 42 14-17 jaar), Yessin Pepers 4e plaats (poule 43 15-17 jaar), Rayen Astitu 5e plaats,  Ridwan Astitu 4e plaats en Neelkant Ramcharan 3e plaats (poule 41 11-14 jaar).

Een super prestatie van allen waar jullie trots op mogen zijn. Een goede organisatie van het toernooi zorgde voor een leuke en gezellige Karate-ochtend in sporthal de Leye.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en zien iedereen graag weer in goede conditie terug op maandag 5 september.

Onze kumite deelnemers
Onze kumite deelnemers

IMG_2851