haps1Zondag 17 mei 2015 was het zover de judoleerlingen van Elhatri deden mee met het jaarlijkse Haju Haps Judo toernooi.

Er deden 3 kinderen mee Nizar, Raja, Silvian

Het toernooi voor Silvian begon na de weging (8:00-8:45 uur) omstreeks 10:30 uur. Silvian zat vol spanning, maar de trainer stelde hem gerust.

De eerste wedstrijd begon wat moeizaam, maar Silvian pakte de draad weer goed op en behaalde zo een goed resultaat en eindige als tweede mooi resultaat (van de 6 partijen )

De toernooi voor Raja begon na de wedstrijden van Silvian gewichtsklasse 42 kg. Na de peptalk van de coach begon Raja aan zijn eerste wedstrijd. Raja opende zeer sterk want, hij won met Ipon.  Raja was op dreef na zijn eerste goede partij en vervolgens won hij de volgende partijnen (3 keer). Het mooie was dat Raja de haps2partijen allemaal met een Ipon  won. Dus het eindelijke resulaat was dan ook een verdiend eerste prijs

Nizar 50 kg  was gemotiveerd en begon niet zo voortvarend. Hij won wel een partij maar het was niet voldoende om in de prijzen te vallen

Over het algemeenn was het een goed toernooi voor El-Hatri Judoka’s , met een eerste prijs voor Raja en een tweede voor Silvian. De kinderen hebben genoten en zijn een ervaring rijker en zullen nu beter de aankomende toernooien ingaan en gemotiveerder.