Evenementgegevens


Inschrijfformulier (pdf): OpenBelgieKumite2015

Aanvang: 9:00u
Entree: onbekend
Deelname geld:

 

€ 20,= per persoon per onderdeel

Let op, contributie moet zijn voldaan voor lopend jaar en op wedstrijd dag moet tijdens registreren KBN paspoort getoond worden.

Systeem: Deelname is voorbehouden aan karateka’s die aangesloten zijn bij een organisatie aangesloten bij EKF of WKF.

* Min 8 deelnemers per categorie. Indien dit aantal niet wordt bereikt, krijgen de deelnemers de kans om deel te nemen in een hogere categorie.

Wedstrijdregels: Wedstrijd volgens WKF-reglement – shobu systeem

Indeling: Pupillen, Preminiemen, Miniemen, Cadetten, Junioren, Senioren

Beschermings-

middelen:

Kruisbeschermer bij jongens verplicht. Gebitsbeschermer verplicht. Zachte voet- en handbeschermers verplicht (rood/blauw). Zachte scheenbeschermers verplicht (rood/blauw/wit). Borstbeschermer bij meisjes cadetten en ouder verplicht, jongere meisjes aanbevolen.
Bijzonderheden: *Gewichtstolerantie met karate-gi is max. 2kg. Voor wijziging van registratie (gewicht, categorie, etc…) op de dag van het toernooi zijn wij verplicht een bijdrage van 10 euro te vragen *1 coach per 4 deelnemers – max 4 per club en minimum 18 jaar * Verplichte kledij coach: in sportkledij of karate-gi en sportschoenen * Toegang coaches tot de wedstrijdruimte alleen met coacharmband * Toegang deelnemers tot wedstrijdruimte alleen onder begeleiding en met stempel en wedstrijdkaart * Deelnemers nemen plaats op de banken aan de tatami tijdens de wedstrijden van hun categorie * Niet toegelaten in de wedstrijdruimte: sporttassen (wel toegelaten: drinken, banden en beschermers)

Sluitingsdatum 18 oktober 2015 (max. 500 deelnemers)