HERSTAL (BE) – Vroeg in de ochtend, vertrok een kleine maar zeer enthousiaste groep STE kata selectieleden richting Herstal, in de buurt van Luik in België om aan het 2e Open International de la Provence de Liège deel te nemen. Het betrof: Milan Keij, Pepijn Bruins, Edwin Wang, Daan Heijmens-Visser, Christopher Huang, Lukas en Jelle Hageman en Bena Mulya. Sensei Elhatri en Gustavo waren als coaches meegereisd. Iedereen was mooi op tijd aanwezig.

Deze keer waren de oudere deelnemers eerst aan de beurt en de jongsten wat later.

De poules waren best zwaar met pittige deelnemers uit verschillende landen zoals Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland, Indonesia enz.

Christopher en Bena zaten in grote poules van 29 deelnemers ieder.

Lukas wist een mooie 2e plaats in zijn eigen categorie male U18 te veroveren en Daan een 3e in de Male Open categorie. Voor de rest van de groep verliep het toernooi helaas anders dan verwacht, maar iedereen was tevreden met zijn eigen prestatie en met een ervaring rijker op zak, vooral voor Jelle en Bena omdat dit hun eerste buitenlandse toernooi was, weer richting huis vertrokken . De coaches waren ook tevreden met de geleverde prestatie van onze deelnemers.

Het was een leuk en goed georganiseerde toernooi. Nu op naar het volgende!