APELDOORN – Sem Suurmond moest om 9:00u het spits afbijten. Hij startte voorzichtig en scoorde als eerste, deze partij eindigde in 1-1. Sem had als eerste gescoord en daardoor gewonnen. Hij groeide na elke partij en vocht zeer sterk, met als resultaat, alle partijen gewonnen en een 1ste plaats behaald!! Heel goed gedaan Sem, proficiat.

Zoe Suurmond, mocht na Sem direct deelnemen aan het toernooi. Zij begon direct, met mooie aanvallen. Wat resulteerde in een mooie 3-1 overwinning. De derde en zeer spannende partij, eindigde in een 6-6 gelijkspel. Helaas had Zoë, niet als eerste gescoord, dus verlies. Zij maakte dit goed, in de herkansing won zij met 6-0. Om de derde en vierde plaats heeft zij met 2-0 verloren, wat ook een mooie partij was!Zoë eindigde hierdoor op een 5e plaats van de 24 deelnemers in haar poule. Jammer, maar heel scherp en technisch gevochten. Ze had een erg goede focus en vocht tactisch.Top hoor.

Didi vocht in de categorie meisjes 14-15 jaar +50kg. De meeste meiden in deze categorie zitten bij de KBN jeugdselectie of de KBN reguliere selectie. Didi was helaas in de eerste ronde uitgeloot. Na een poosje wachten mocht ze dan eindelijk starten. Didi vocht in de tweede ronde tegen een van haar vriendinnen in de KBN jeugdselectie. Didi begon sterk aan de wedstrijd. Ze was alert op de mat en wachtte de tegenstander op. Didi maakte een paar mooie stoten en trappen en won de wedstrijd met 4-0. In de derde ronde moest Didi weer tegen een van de KBN selectieleden. De meiden gingen gelijk op. Ze pakte allebei punten over en weer. Uiteindelijk moest Didi zich gewonnen geven met 2-4.

Sem Suurmond, 1e plaats

Rayen 3e plaats