LISSABON (PORTUGAL) – Afgelopen donderdagochtend vroeg, vertrokken Christopher en Daan richting Lissabon om aan de Open Lisboa op zaterdag 02 december mee te doen.
Onze twee toppers hebben het hartstikke goed gedaan op het toernooi. Ze zijn door Gustavo gecoacht.
Eerst was Christopher aan de beurt. Hij heeft in totaal maar liefst 6 rondes gedraaid maar heeft een plaats op het podium niet kunnen bemachtigen. Hij is tot aan de halve finale weten te komen maar strandde daarna helaas. Hij eindigde officieel op de 5e plaats omdat er 2x derde plaatsen zijn dus slaan ze de 4e plaats over. Toch helemaal niet slecht voor in een poule van 52 deelnemers!
Onze Daan heeft ook 6 rondes gedraaid en wist wel een 3e plaats te bemachtigen in zijn poule met 51 deelnemers. We zijn er allemaal, deelnemers en coach en natuurlijk ook de ouders, echt tevreden met de behaalde resultaten. De coach was dik tevreden met de prestatie van onze kanjers want het toernooi was op zich veel zwaarder en van hogere niveau dan verwacht. Het was een goed georganiseerd maar wel pittig toernooi. Zeker wel voor herhaling vatbaar! Wij kijken met plezier terug naar een leuk en leerzaam internationaal toernooi. Goed gedaan jongens. De coach is apetrots op deze toppers!