dsc_0041a

LUIK (BE) – Zaterdag 24 september is een groep kataselectieleden vroeg in de ochtend naar Luik in België afgereisd om aan de Open de Liège mee te doen. Bas en Pepijn Bruins, Farah El Hatri, Lukas Hageman, Aida Muhic, Daan Heijmens-Visser, Milan Keij, Christopher Huang en Edwin Wang waren van de partij.

Het was een pittig internationaal toernooi.

De tegenstanders van onze deelnemers waren sterk. De podiumplaatsen lagen niet voor het oprapen. Maar toch was het verschil vrij minimaal. Onze mensen hebben bewezen dat ze zich met welke tegenstander dan ook kunnen meten. Alleen Farah lukte het om eremetaal te veroveren, en niet 1x maal maar 2x maal. Zij wist de 2e plaats te halen in haar eigen categorie en in de Open Klasse wist zij de 3e plaats te halen. Dit was extra bijzonder aangezien zij ruim 2 jaar niet aan toernooien mee heeft gedaan. Dit was haar tweede toernooi en meteen een fantastische “come back”!

Dit betekend niet dat de rest het niet goed heeft gedaan, nee, in tegendeel, iedereen heeft alles gegeven en zijn uiterste best gedaan! Onze karateka’s hebben prachtige kata’s laten zien, maar zoals het in het leven gaat: het kan niet altijd een feestje zijn. Wij zijn wel allemaal een internationale ervaring rijker en hebben er veel van geleerd. 

Nu op naar het volgende toernooi en dat is toevallig ons eigen Open Elhatri aanstaand weekend.

dsc_0047b dsc_0054a