AMSTERDAM – Bij Kata liep het goed. Arsyfa, Ruhan en Nejla hebben 4x gelopen tijdens het vanantoernooi vandaag en alle rondes netjes gewonen. Shrihari heeft ook zijn best gedaan en 2 rondes gewonen.

Kumite had een omvangrijke groep Elhatri deelnemers. Natuurlijk keurig op tijd werden we aangemeld en toen kon het wachten beginnen. De zenuwen waren op en top aanwezig. Maar met elkaar werd er gestoeid, gekletst, gegeten, en bovenal gelachen. Voor de aanwezige ouders altijd leuk om te zien hoe de karateka’s met elkaar omgaan. Leeftijd speelt geen rol alleen met het plezier in de sport. En vandaag was wel een spannende dag voor sommigen. Want de eerste wedstrijd. Voor zowel Silke als Noyan een nieuwe ervaring. Ook voor Samyak was het nog nieuw maar ook voor de wat meer ervaren karateka’s onder ons blijft een gezonde spanning goed aanwezig. En waar er eerst nog wat gestoeid werd was de focus goed zodra ze op de tatami stapten. Aan het eind van de middag konden we allemaal dan ook terugkijken op een fantastische dag. Er zijn nieuwe ervaringen opgedaan, er zijn punten behaald, er is lol beleeft. Kortom een middag waar de coaches mega trots op zijn! Natuurlijk willen we jullie de uitslagen niet onthouden, dus hier komen ze:
Samyak 1 gewonnen, 2 verloren (maar veel punten in de 3e wedstrijd gescoord)
Noyan 3 gewonnen
Jasmijn alles gewonnen
Silke 2 gewonnen, 2 verloren
Justen 2 gewonnen, 2 verloren
Julian 3 verloren (wel een vaantje)
Adil 3 verloren
Thomas 3 gewonnen
Tijmen 1 gewonnen, 2 verloren (waarvan 1 nipt door een sensui (?) (gelijkspel, winst naar degene die eerste punt heeft behaald).