Evenementgegevens


Inschrijfformulier (pdf)TomVanDerKolkKata2016

Plaats:            Sportcomplex De Meent, Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar.

U kunt parkeren op het parkeerterrein van het sportcomplex of op het parkeerterrein van de Mc Donald’s aan de overkant van de weg.

 

Aanvang: onbekend

 

Entree toeschouwers: Volwassenen en 13+ : € 5 | 8 t/m 12 jaar: € 3 | jeugd t/m 7 jaar: gratis.

 

Deelname geld:

 

€ 13,50 per persoon | €16,- per team

 

Systeem: Dubbele eliminatiesysteem. Elke deelnemer loopt minimaal twee kata rondes. Categorie Jeugd (t/m 13 jaar) loopt gelijktijdig de kata op de mat. Vanaf 14 jaar lopen de deelnemers apart.

 

Wedstrijdregels: De keuze van de kata is vrij. Tot en met de 6e kyu mag men elke ronde herhalen. Vanaf de 5e kyu dient men de eerste 2 rondes verschillende kata te tonen, daarna mag men herhalen. Vanaf de 3e kyu dient men de eerste drie rondes verschillende kata te tonen, daarna mag men herhalen. Alleen werkelijk gelopen kata tegen een tegenstander gelden als een uitgevoerde kata. Deelnemers dienen uiterlijk een half uur voor aanvang van de poule geregistreerd en aanwezig te zijn.

 

Indeling: Indeling op leeftijd, kyu graad en geslacht. Bij te weinig deelnemers zullen categorieën samen worden gevoegd.

 

Teams: Naast de individuele wedstrijden ook teamwedstrijden in de volgende categorieën: jeugd t/m 13 jaar, cadetten 14 en 15 jaar, junioren 16 en 17 jaar, senioren 18 t/m 34 en veteranen 35+. Gemixte teams zijn toegestaan. GEEN BUNKAI!! De categorie van de teamleden wordt bepaald door het teamlid met de hoogste leeftijd en/of de hoogste band.

 

Sluitingsdatum 18 maart 2016 of max. 400 deelnemers