STE sponsorloop

okt 16, 2016

Evenementgegevens


Zaterdag 12 november 2016

10.00 uur-12.00 uur

Karpendonkse plassen, Sumatralaan Eindhoven

sponsorformulier-2016

STE organiseert voor de 5e keer een sponsorloop te Eindhoven.

STE zou graag alle leerlingen van Budosporten Elhatri willen steunen, doormiddel van extra investeringen in sportmateriaal, kortingen op clubactiviteiten, organiseren van stage’s met topkarateka’s of andere sportmensen en het ondersteunen van de wedstrijdselectie van stichting Topsport Elhatri. Omdat iedereen van de club hier profijt van kan hebben, vraagt STE ook iedereen om op een leuke manier te helpen en mee te doen.

De deelnemers krijgen een sponsorformulier waarmee ze persoonlijke sponsoren gaan werven, bijvoorbeeld familieleden, buren, vrienden, winkels. Deze sponsoren kunnen per ronde of een maximum bedrag sponseren voor de gehele prestatie. De deelnemer gaat zoveel mogelijk rondjes rennen over een prachtig parcours.

Na de sponsorloop wordt het formulier afgetekend, zodat te zien is dat je deel hebt genomen aan de sponsorloop. Daarna gaat iedere deelnemer met de sponsorlijst weer langs de sponsoren om het geld op te halen. De deelnemers krijgen tot 27 november 2016 de tijd om het sponsorgeld op te halen en in te leveren bij de leraar op de locatie of bij de hoofdvestiging van Budosporten Elhatri aan de Raedeckerstraat 11 te Eindhoven.

Elke leerling van Budosport Elhatri krijgt van de leraren op hun locatie de sponsorlijsten. Alle leerlingen van Budosport Elhatri mogen meedoen, echter de STE wedstrijdselectieleden zijn verplicht mee te doen.

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD

Via deze weg vragen wij ouders, leraren en andere sporters van Budosporten Elhatri om zich in te schrijven als vrijwilliger. We hebben er veel nodig. We hebben mensen nodig voor de opbouw, controle posten, parcours bewaking, foto en video makers, EHBO, drink en snack tafel en natuurlijk opruimers na de sponsorloop.

Opgeven als vrijwilliger kan tot 6 november 2016. Graag een mail onder vermelding van vrijwilliger, met naam, telefoonnummer en waarvoor u beschikbaar bent. Mail kan naar: bruinscasper@gmail.com

 

Met vriendelijke groet

Casper Bruins

Organisator STE Sponsorloop

Tel: 06-12649203