STE jeugdsportkamp

mrt 1, 2016

Evenementgegevens


We gaan weer op kamp! Organisator namens de STE, Corino van der Beek, heeft er zin in en zijn jonge, slimme en dynamische groepsleiders die van zijn/haar groep winnaars gaan maken ook.

Het is voor de jeugd van Budosporten Elhatri van 6 t/m 16 jaar. De kosten zijn €55,- per deelnemer. De kamplocatie ligt midden in de natuur: Blokhut ‘De Meerberg’, Heistraat 64, 5581 VW Waalre

Belangrijk: er kunnen maar +/- 65 kinderen mee. Wacht dus niet te lang met inschrijven. Vol is vol. Inschrijving is op volgorde van betaling.

Voor €2,50 kun je vooraf meteen de foto CD mee bestellen. (Achteraf kost deze €3,00)

LET OP: Het inschrijfgeld dient overgemaakt te worden op IBAN NL 90 RABO 01165.09.597 t.n.v. Stichting Topsport Elhatri (STE) te Eindhoven (BIC RABO NL2U). Dus NIET op de bankrekening van Budosporten Elhatri.

Afmelden is mogelijk tot 14 dagen voor het kamp. De helft van het geld wordt dan terugbetaald. Na deze tijd is restitutie niet meer mogelijk. De handleiding voor deelnemers beschrijft o.a. enkele regels, welke spullen kinderen wel en niet mee mogen nemen, contactinformatie en het programma. Deze handleiding is op te vragen bij de leraar en wordt binnenkort op deze website en op www.elhatri-events.nl geplaatst.

Heeft u vragen kunt u contact opnemen met Corino van der Beek: 06-23100302 (na 18:00u)

Inschrijven kan digitaal via: Deze link naar www.elhatri-events.nl