Evenementgegevens


Inschrijfformulier (PDF):4eVanencompetitieZuid3apr2016

Plaats:  “Sportcomplex Drieburcht”, Wagnerplein 1, 5011 LP Tilburg 
Aanvang: 9:30u aanmelden kata (contole) | 12:00u -12:30u einde katatoernooi

12:15u aanmelden kumite (controle) | 13:00u begin kumitetoernooi | 15:00u einde 

Entree toeschouwers: Gratis 
Deelname geld: € 5,00 per deelnemer per onderdeel | €7,50 per katateam
Wedstrijdinformatie: Voor beginnende wedstrijdkarateka 6 t/m 17 jaar. 
Wedstrijdreglement: Katadeelnemers lopen gelijktijdig hun kata. Kata’s mogen herhaald worden. Toegestane kata’s zijnTaikyoku Schodan, Heians, Tekki Shodan en Kankudai. Bij kumite bedragen de rondetijden 1 min..

Bij Kumite worden de deelnemers ingedeeld naar graad, leeftijd, gewicht, lengte en geslacht. Bij Kata worden de deelnemers ingedeeld naar graad, leeftijd en geslacht. Gezien de aard van het toernooi kan het zijn dat er bij te weinig aanmeldingen poules worden samengevoegd. Echter hier zal zoveel mogelijk rekening mee gehouden worden. Team Kata is onder voorbehoud, indien tijd en deelnemersaantal dit toelaten.

Het is een laagdrempelig toernooi en de deelnemers komen ervaring opdoen in wedstrijdkarate in het onderdeel kumite en/of kata.

 

Bijzonderheden:

 

De Karate-do Bond Nederland Jeugd Vanencompetitie werkt niet met officiële scheidsrechters en coaches. Wij verzoeken u als karateschoolhouder om tijdens het toernooi op te treden als Kumite/Kata scheidsrechter. Tevens kunt u uw Dangraadhouders (minimaal 16 jaar) opgeven als Kumite/Kata scheidsrechter. Per school met meer dan 3 deelnemers is minimaal 1 scheidsrechter verplicht. 

Sluitingsdatum 23 maart 2016 

Informatie over de STE, de agenda en nog veel meer is te vinden op www.stichting-topsport-elhatri.nl