DEN HAAG – Vandaag reden we in de vroege ochtend naar Den Haag voor het 3e deel van Strijd der Elementen. Een toernooi van de KBN dat bestaat uit 4 delen

Darian en Albert mochten als eerste de strijd aangaan in een sterk bezette poule. Beiden hebben het heel goed gedaan met een 2e plaats voor Albert als resultaat en een mooie wedstrijdervaring voor Darian.

Daarna liepen de meiden van 10 en 11 jaar met witte-oranje band. Nejla en Ruhan streden in dezelfde poule voor de eerste plek. Uiteindelijk kreeg Nejla de beker in handen en Ruhan een mooie medaille voor de 2e plaats. Top gedaan dames.

Aylin liep in de 2e poule van dezelfde categorie. Inmiddels heeft zij ook al wat toernooien in de benen en dat betaalde zich vandaag uit in een hele mooi verdiende 2e plek. Hele mooie prestatie!

Feline liep haar kata`s tegen inmiddels bekende tegenstanders. Veelal dezelfde meiden op de meeste toernooien. In de finale liep ze een voor haar nieuwe kata en dat was net niet genoeg voor een 1e plaats.

Liv liep hele mooie kata`s tegen ook voor haar bekende meiden. Daar waar ze eerder haar meerdere moest erkennen aan die tegenstanders won ze nu al haar poule wedstrijden en stoomde ze door naar de halve finale. Helaas was het net niet voldoende voor een podiumplek, maar een goede ervaring rijker!

In de middag loste het kumite team het kata team af, in de hoop op net zulke mooie resultaten. We mochten een uurtje later beginnen zodat Samyak pas om 13:50u als eerste het spits mocht af bijten. Maar eigenlijk zoals altijd helaas toch wat uitloop. Dat betekent dat alles opschuift en niet meer zo gaat als gepland.

Dat mocht de pret niet drukken want iedereen heeft veel plezier met elkaar, ook tijdens het wachten. Dat is superfijn! Uiteindelijk konden we op een mooie middag terugkijken waar sommigen van ons, Samyak en Justen, voor de eerste keer de tatami hebben getrotseerd. Misschien niet altijd met winst maar deze ervaring nemen ze maar mooi mee naar hun volgende partijen! En dat pakt niemand ze af!

Jasmijn, Arthur en Arthur P gingen met brons naar huis en Tijmen pakte het zilver. We kunnen terugkijken op een topmiddag en kijken uit naar de volgende Strijd!