APELDOORN – De derde van vier wedstrijden in de Strijd der Elementen Cup heeft plaats op zondag 10 juli 2022 in Sporthal Mheenpark te Apeldoorn!

Meerdere keren per jaar vindt op diverse plaatsen in Nederland een KBN Strijd der Elementen plaats. Alle deelnemers draaien minimaal drie wedstrijden, omdat de wedstrijden worden gedraaid via het Round Robin wedstrijdsysteem. Het is een ideale manier om te leren wat een karate wedstrijd inhoudt en wedstrijdervaring op te doen! En er werden hele goede resultaten behaald.

Lucia Madrid Falco (2e), Ruhan Ozdemir (2e), Mohardian Rousstia (1e) en Albert Chen (3e) vielen allemaal in de prijzen.

Ook de kumitedeelenemers van de STE waren op tijd afgereisd naar Apeldoorn. Met een kleine club gingen ze voor goud! De kata club had in de ochtend al zulke mooie resultaten laten zien, dan konden onze karateka’s van kumite niet achterblijven! En dat is gelukt hoor! Ze hebben een prachtresultaat neergezet!

Maud trapte af met een mooie 2e plaats. Twee van de drie gewonnen, de zwarte slip had net 2 puntjes meer in de laatste wedstrijd. Toen was Jasmijn aan de beurt. Vier van de vijf partijen heeft ze gewonnen, met als resultaat GOUD. De beurt was toen aan de jongens. Tijmen mocht bij de heren het spits afbijten en ging er vol voor. Mooie bronzen medaille als resultaat. En dan Julian, in zijn poule van 7 had hij net wat punten te kort om de halve finale te mogen spelen. Maar wel weer heel veel geleerd en de ervaring meegepakt!