Zaterdag 23 september 2023 start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Stichting Topsport Elhatri doet dit jaar weer mee en onze leden zetten zich in voor dit doel. Een jaarlijkse loterij, waarvan 80% van al het opgehaalde geld direct naar de clubkas gaat. Verkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Stichting Topsport Elhatri.   

Clubcoördinator van Stichting Topsport Elhatri: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor onder andere het karatekamp 2024. We gaan allemaal ons best doen om ons doel van 3500 euro te behalen. Dit kunnen we niet alleen, dus hopen op hulp van familie, vrienden, bedrijven en mensen uit de omgeving!”    

80% gaat naar de club 

Eén lot kost drie euro, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club gaat.  

Jaarlijks gaan ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. In totaal haalden zij vorig jaar 10,7 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen.   

Vorig jaar lukte het Stichting Topsport Elhatri om maar liefst €2230,40 op te halen. Deze opbrengst is gebruikt voor de aanschaf van leen materialen, cursussen/trainingen voor onze trainers en stages & clinics. Voor dit jaar staat het doel op 3500 euro.  

 De trekking van de Grote Clubactie 2024 vindt plaats op dinsdag 28 november 2023.   

 STE wenst iedereen veel succes met de actie en hopen op een hele mooie opbrengst!