11e Sittard Cup

jul 9, 2017

Evenementgegevens


Inschrijfformulier: Inschrijf_Nationaal2017jul

Los inschrijfformulier: SittartCup2017

Plaats:            Stadssporthal Sittard, Stadswegske 8 – 6131 AG Sittard – Nederland 
Aanvang: Jeugd 9:00u (controle 8:30-9:00u) | senioren 14+ 13:00u (controle 12:30-13:00u) 
Entree: € 5,-   | jeugd t/m 10 jaar gratis 
Deelname geld:  € 20,00 per persoon per klasse
Systeem: Deelnemers worden ingedeeld in poules naar leeftijd en gewicht (m.u.v. de open klasse). 
Wedstrijdregels: volgens het KBN/WKF systeem. De organisatie behoudt zich het recht voor om gewichtsklassen/categorieën aan te passen naar aanleiding van het aantal deelnemers. Als er in een categorie te weinig inschrijvingen zijn komt de categorie te vervallen, of kan de deelnemer ingedeeld worden in een andere categorie. Voor elke categorie geldt de leeftijd op de wedstrijddag.

 

Beschermings-

middelen:

Witte karate-gi, rode en blauwe banden, zachte vuistbeschermers, zachte

scheenbeschermers(rood, blauw of wit), voetbeschermers (rood of blauw), gebit bescherming, voor de jongens een tok. Voor meisjes cadetten en ouder; borstbescherming verplicht. 

Bijzonderheden: De coaches/leraren (18 jaar of ouder) worden dringend verzocht uiterst zorgvuldig te wegen. Er bestaat geen extra gewichtsmarge, dus let goed op het gewicht om teleurstellingen te voorkomen. Coachkaarten worden op naam uitgegeven.

Gewichtscontrole zal steekproefsgewijs plaatsvinden of bij ernstige twijfel. Afwijking van het opgegeven gewicht kan leiden tot uitsluiting van deelname aan het toernooi! (zonder teruggave inschrijfgeld) of inschrijving in de juiste klasse tegen nieuwe betaling van €20,00. Geen eigen reclame-/sponsor- materiaal anders dan op kleding mee te nemen of op hangen.