Funakoshi Cup


Evenementgegevens


Inschrijfformulier: FunakoshiCup2018

 

Plaats:            Sporthal de Hoornse Vaart, Hertog Aalbrechtweg 4, Alkmaar 
Aanvang: t/m 13 jaar | Geplande aanvang: 09:00 uur

vanaf 14 jr | Geplande aanvang: 13:30 uur 

Entree: € 5,00 p.p. | Jeugd t/m 12 jaar gratis. 
Deelname geld:  € 12,50 per persoon | €15,- per team
Wedstrijdregels: Teams: één kata die herhaald mag worden (GEEN BUNKAI). Breedtesportcategorie kata mag herhaald mag worden. Jeugd kiest uit lijst (Heian 1-5), bij andere categorieën is keuze vrij.

Wedstrijdklasse: iedere ronde een andere kata. De katakeuze is vrij.

Voor de cadetten geldt de wedstrijdcategorie als meetmoment van de KBN 

Indeling: De Funakoshi Cup is een kata toernooi voor alle leeftijden en alle niveaus. Deelnemers worden ingedeeld in poules naar band en leeftijd (voor iedere band is er een aparte poule).

Dit jaar hebben wij gekozen voor een nog duidelijker onderscheid tussen breedtesport en wedstrijdsport. Bij de jeugd door invoering van verplichte basiskata’s voor de breedtesport en vrije kata’s in de wedstrijdsportcategorie. Bij de jeugd 8 t/m 15 jaar kan zowel voor de breedtesport als voor de wedstrijdsport categorie worden ingeschreven, vanaf 16 jaar niet!

Ook is er, wegens succes voorgaande jaren, weer een 35+ categorie en bij voldoende aanmelding een 55+ categorie. 

Teams: Naast de individuele wedstrijden ook teamwedstrijden in drie categorieën: jeugd t/m 11 jaar, jeugd 12/13 jaar, 14 jaar en ouder. Dames, heren en mixteams bij elkaar. Deelnemers mogen maar in 1 team uitkomen, één van de deelnemers mag 1 jaar jonger of ouder zijn dan de categorie.

Sluitingsdatum 20 mei 2018 of max. 500 deelnemers