Benelux Open 2020 in Amsterdam

Vanmorgen (heel) vroeg, vertrok een negental STE leden richting Amsterdam om deel aan de Benelux Open 2020 te nemen. Het betrof de dames Momoko Ishuin, Aida Muhic, en Eva Steenhuijsen en de heren, Thijs Dekker, Jaume Kelleners, Jelle Hageman, Christopher Huang, Milan Keij en Daan Heijmens-Visser.

Hoewel ze allemaal het heel goed hebben gedaan, viel niet iedereen in de prijzen.

Aida Muhic wist de zilver medaille (2e plaats) te veroveren in haar categorie Dames U16 (14-15 jaar), Christopher Huang veroverde de bronzen medaille (3e plaats) in de categorie Junioren (16-17 jaar), Milan Keij wist de hoogste trede van het podium (1e plaats) te halen en een mooie beker naar huis te nemen in de categorie Junioren (16-17 jaar). En als laatste wist onze Daan Heijmens-Visser in zijn eigen categorie U21 (18-19-20 jaar) ook een mooie beker naar huis te nemen door de 1e plaats te winnen. Daarnaast wist hij, onze Daan, ook een zilver medaille (2e plaats) te veroveren in de categorie Senioren (18+).

Voor alle deelnemers was het een nieuwe leermoment geweest en ze hebben allemaal ervaring opgedaan ter voorbereiding voor de komende wedstrijden.

Iedereen weet waar ze verder aan moeten gaan werken en harder blijven trainen.

De coaches, Gustavo Rademaker en onze Sensei Appie Elhatri zijn dik tevreden met de prestatie van alle onze deelnemers maar vooral heel trots op ze.